Εάν ψάχνετε έναν γρήγορο τρόπο για να διώξετε το λίπος γύρω από την κοιλιά τότε σίγουρα πρέπει να κανετε CLICK στο Link παρακάτω!

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

🍵 “Fat Decimator System” 🍵
Αυτή η νέα σημαντική τάση της υγείας γίνεται όλο και περισσότερο γνωστή.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα προβιοτικά  στην πραγματικότητα, είναι απαραίτητα για την καλή υγεία. Σύμφωνα με το  Harvard , ορισμένα είδη ζωντανών βακτηρίων που ονομάζονται προβιοτικά, όταν καταναλώνονται, μπορεί να ενεργούν ώς θεραπεία και να προλαμβάνουν ορισμένες ασθένειες.

Πιο συχνά συνιστάται για την καταπολέμηση του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου και του κόλπου καθώς και για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσουν στην καθυστέρηση της ανάπτυξης αλλεργιών στα παιδιά και γενικότερα να υποστηρίξουν τη συνολική υγεία του γαστρεντερικού.Tα προβιοτικά εργάζονται στην βοήθεια της εξισορρόπησης των «καλών» και «κακών» βακτηρίων του εντέρου και διατηρούν την ομαλή λειτουργία.

Διαβάστε επίσης: Το Τσάι Μπανάνας Είναι Πιο Δυνατό Και Από Το Καλύτερο Υπνωτικό Φάρμακο

Πώς μπορείτε να ενσωματώσετε αυτά τα σημαντικά βακτήρια στη διατροφή σας;

Εκτός και αν αντιμετωπίζετε χρόνιες παθήσεις όπως η φλεγμονώδη νόσο του εντέρου ή πάσχετε από διάρροια η οποία οφείλεται σε λοίμωξη ή αντιβιοτικό, και ο γιατρός ,σας έχει συνταγογραφήσει ή συστήσει  κάποιο προβιοτικό σε μορφή χαπιού, μπορείτε να πάρετε τα προβιοτικά και μέσω της διατροφής.Η Ένωση Διατροφής παρατηρεί ότι το γιαούρτι είναι μία από τις καλύτερες πηγές  προβιοτικών. Πολλά, αλλά όχι όλα, τα γιαούρτια περιέχουν προβιοτικά. Επομένως, είναι σημαντικό να ελέγξετε τη μάρκα που αγοράζετε προκειμένου να περιέχει ενεργές ή ζωντανές καλλιέργειες.

Μια άλλη πηγή των προβιοτικών που κερδίζει έδαφος είναι το ζυμωμένο γάλα δημοφιλές σε όλη την περιοχή του Καυκάσου το οποίο είναι γνωστό ως κεφίρ. Σύμφωνα με την Ένωση Διατροφής , το κεφίρ είναι ακόμα καλύτερη πηγή  προβιοτικών από ό, τι είναι το γιαούρτι.Δείτε εδώ πως να το φτιάξετε

Μπορείτε επίσης να πάρετε τα προβιοτικά μέσω  της ζύμωσης τροφίμων όπως το λάχανο τουρσί και το kimchi (τόσο από λάχανο), καθώς και miso, tempeh (και τα δύο έχουν υποστεί ζύμωση σόγιας),το kombucha (που έχει υποστεί ζύμωση από τσάι), και οι πίκλες (που έχουν υποστεί ζύμωση από τα αγγούρια). Έτσι, δεν έχει σημασία ποια κουζίνα προτιμάτε, με αυτούς τους τρόπους τα προβιοτικά είναι εύκολο να συμπεριληφθούν στην καθημερινή διατροφή σας.

Διαβάστε επίσης: 3 ροφήματα πιο αποτελεσματικά από το νερό με λεμόνι για απώλεια βάρους

Πηγή:  daddy-cool.gr

Originally posted 2019-01-12 18:27:24.

loading…


Leave a Reply

Λαβε καθημερινα τα πιο νεα μας αρθρα

Κάνε Subscribe στην email list μας για να είσαι πάντα ενημερωμένος!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάτι πήγε στραβά!