Εάν ψάχνετε έναν γρήγορο τρόπο για να διώξετε το λίπος γύρω από την κοιλιά τότε σίγουρα πρέπει να κανετε CLICK στο Link παρακάτω!

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

🍵 “Fat Decimator System” 🍵
Οι θλίψεις που θα επιφέρει ο Αντίχριστος θα κορυφωθούν για όλους τους ανθρώπους, ιδιαιτέρως για τους Χριστιανούς….

– Πάρα πολλοί Χριστιανοί μας που έχουν το κοσμικό φρόνημα, αυτοί θα είναι εκείνοι που θα πλανηθούν…

– Πως θα τους νικήσει ο Αντίχριστος τους Χριστιανούς; Έχει μια πολύ ωραία και σύντομη φράση ο Άνθιμος Ιεροσολύμων· δύο λεξούλες είναι: «δυνάμει κοσμική», με κοσμική δύναμη θα τους νικήσει. «Δυνάμει κοσμική»!– Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι ο Αντίχριστος θα κρατάει στα χέρια του όλη την κοσμική δύναμη. Όλη την κοσμική δύναμη! Οι αρχές και οι εξουσίες θα είναι στα χέρια του. Ο δικαστικός κόσμος, οι τράπεζες, οι άρχοντες, οι στρατιωτικοί, οι πάντες, θα είναι στα χέρια του! Θα κρατάει κάθε κοσμική εξουσία!

Αλλά αυτό ήδη το βλέπουμε να γίνεται και να πραγματώνεται. Έχετε προσέξει – αν μπορούμε αυτό να το καταλάβουμε – ότι μέσα στην Ιστορία, στις ημέρες μας, γίνεται μια προσπάθεια να περιέλθει στα χέρια ολίγων κάθε εξουσία; Στην αρχή οικονομική εξουσία, «να έχουμε το χρήμα», και μετά «θ’ αρχίσουμε να έχουμε και τις άλλες εξουσίες».

Και δεν είναι κρυφό· και σ’ αυτόν τον Ο.Η.Ε ακόμη διακηρύχθηκε ότι αυτά τα χέρια που μαζεύουν όλες τις εξουσίες όλων των λαών της γης είναι οι Σιωνιστές! Αυτοί μαζεύουν κάθε εξουσία σιγά-σιγά, με υπομονή· μακροπρόθεσμα σχέδια! Δεν βιάζονται. Κινούνται κατά έναν καταπληκτικό τρόπο…– Έρχονται δύσκολα χρόνια· θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες. Θα έχουν μεγάλο διωγμό οι Χριστιανοί. Και βλέπεις, οι άνθρωποι ούτε καν καταλαβαίνουν ότι ζούμε στα σημεία των καιρών, ότι προχωρεί το σφράγισμα. Είναι σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

Γι’ αυτό λέει η Γραφή ότι θα πλανηθούν και οι εκλεκτοί (Ματθ. 24, 24 & Μαρ. 13, 22). Όσοι δεν θα έχουν καλή διάθεση, δεν θα φωτισθούν και θα πλανηθούν στα χρόνια της αποστασίας.

Γιατί, όποιος δεν έχει την θεία Χάρη, δεν έχει πνευματική διαύγεια, όπως και ο διάβολος…

Διαβάστε επίσης: Σκέψου το και θα γίνει: Ένα εργαλείο για να έλξεις στη ζωή σου όλα όσα ονειρεύεσαι!!!

Source

Originally posted 2019-01-13 09:02:26.

loading…


Leave a Reply

Λαβε καθημερινα τα πιο νεα μας αρθρα

Κάνε Subscribe στην email list μας για να είσαι πάντα ενημερωμένος!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάτι πήγε στραβά!