Εάν ψάχνετε έναν γρήγορο τρόπο για να διώξετε το λίπος γύρω από την κοιλιά τότε σίγουρα πρέπει να κανετε CLICK στο Link παρακάτω!

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

🍵 “Fat Decimator System” 🍵
Μπορεί για πολλούς να είναι σούπερ απολαυστική και υγιεινή τροφή, ωστόσο το αυγό έχει πολλές άλλες χρήσεις που πολλοί δεν είχατε καν φανταστεί!

1. Μην το φάτε, ζωγραφίστε

Πριν τη λαδομπογιά, υπήρχε η λεγόμενη αυγοτέμπερα. Δηλαδή χρώμα με συνδετικό υλικό το αυγό. Για την ακρίβεια τον κρόκο. Φτιάχνεται σχετικά εύκολα, από τη χρωστική ουσία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, λίγο νερό και τον κρόκο του αυγού.Επειδή ο κρόκος δεν διατηρείτε πολλές ημέρες, πρέπει να φτιάχνετε καινούργιο μείγμα κάθε μέρα, αλλά από τι στιγμή που ζωγραφίσετε σε μια επιφάνεια, είναι απίστευτα σταθερό. Έργα ζωγραφισμένα με αυγοτέμπερα χρονολογούνται από τον 4ο αιώνα.

The vision of Saint Eustace, by Italian artist Antonio di Puccio Pisano a.k.a Pisanello c.1390-1455. Egg tempera on wood, 54.8 x 65.5 cm, 1438-1442. National Gallery, London UK. (Photo by: Leemage/UIG via Getty Images)

2. Γυαλίστε τα παπούτσια σας

Κάνει φοβερή δουλειά σε οτιδήποτε δερμάτινο. Απλά χωρίστε το ασπράδι από τον κρόκο και με ένα μαλακό σφουγγάρι απλώστε το ασπράδι στο δέρμα. Και να ξέρετε ότι το ασπράδι δεν μυρίζει οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα.

Shot of a pair of polished army boots sitting on some steps

3. Ο κακός καφές θέλει το αυγό του

Απλά ρίξτε λίγα τσόφλια στους κόκκους του καφέ πριν το άλεσμα. Αυτό που κάνουν ουσιαστικά είναι να μειώσουν την οξύτητα του καφέ.Egg shells next to an empty cup

4. Φτιάξτε το χαλασμένο ψυγείο του αυτοκινήτου σας

Προσοχή: Πρόκειται για λύση έκτακτης ανάγκης. Σπάστε ένα αυγό και ρίξτε μόνο το ασπράδι μέσα στο ψυγείο. εάν το κάνατε σωστά και το ψυγείο έχει αρκετό νερό, τότε το αυγό θα κατευθυνθεί προ το σημείο της διαρροής.

Αφού η θερμοκρασία του νερού θα αρχίσει να αυξάνετε, το ασπράδι θα μαγειρευτεί στο σημείο και θα σφραγίσει -προσωρινά πάντα- τη διαρροή.

5. Καλύψτε τις πληγές σας

Ένας φυσικός τρόπος να καλύψετε τις πληγές σας. Θα χρειαστεί το αυγό να είναι βρασμένο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την λεπτή μεμβράνη που βρίσκεται ανάμεσα στο τσόφλι και το ασπράδι. Έχει επίσης την ιδιότητα να λειτουργεί ευεργετικά στον πόνο.

Fingers peeling hard boiled egg on wooden table

6. Θεραπεία για τα μαλλιά

Γιατί να αγοράζουμε ακριβά προϊόντα περιποίησης όταν μπορούμε να ανοίξουμε απλά το ψυγείο μας. Το αυγό είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, που είναι πολύ ευεργετική και για τα μαλλιά.

Μπορείτε να τρίψετε το αυγό σε λουσμένα μαλλιά, να τα αφήσετε για περίπου 20 λεπτά και να ξεβγάλετε με χλιαρό νερό (όχι με ζεστό, για να μην μαγειρευτεί το αυγό).

Για λιπαρά μαλλιά, χωρίστε το αυγό και χρησιμοποιείστε μόνο το ασπράδι. Για ξηρά μαλλιά χρησιμοποιείστε μόνο τον κρόκο.

Model with long hair. Waves Curls Hairstyle. Hair Salon. Updo. Fashion model with shiny hair. Woman with healthy hair girl with luxurious haircut. Hair loss Girl with hair volume.Model with long hair. Waves Curls Hairstyle. Hair Salon. Updo. Fashion model with shiny hair. Woman with healthy hair girl with luxurious haircut. Hair loss Girl with hair volume.

7. Μάσκα προσώπου

Κολλαγόνο και πρωτεΐνη: ό,τι καλύτερο για τις λιπαρές επιδερμίδες και την ακμή. Χτυπήστε τα ασπράδια και απλώστε τα στο πρόσωπό σας. Τα αφήνετε μέχρι να στεγνώσει η μάσκα (15-20 λεπτά) και αφαιρείτε με ζεστό νερό.

Spa massage for young woman with facial mask on face – indoors

8. Κηπουρική

Τα τσόφλια είναι ένα καλό λίπασμα. Και αυτό γιατί περιέχει ασβέστιο. Απλά απλώστε τα τσόφλια στο χώμα, γύρω από τα τα φυτά σας.

Συνιστάται αυτή η διαδικασία να γίνει το φθινόπωρο, γιατί απαιτούνται αρκετοί μήνες για να αποσυντεθούνκαι να απορροφηθούν από τις ρίζες του φυτού.

Top view of mother and daughter planting flowers in a backyard. Mother planting flower and her daughter adding ground in a flowerpot with a shovel.

9. Μια φυσική κόλλα

Αν ποτέ ξεμείνετε από κόλλα, το ασπράδι θα την κάνει την δουλειά. Βέβαια, κάνει μόνο για ελαφριά αντικείμενα, όπως χαρτιά. Μην το παρακάνουμε. Επειδή επίσης είναι φυσική, είναι ότι πρέπει για τις χειροτεχνίες των παιδιών.

Kids preparing adorable handmade cards

Πηγή: huffingtonpost.gr

Originally posted 2019-01-13 17:53:53.

loading…


Leave a Reply

Λαβε καθημερινα τα πιο νεα μας αρθρα

Κάνε Subscribe στην email list μας για να είσαι πάντα ενημερωμένος!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάτι πήγε στραβά!